10 Ağustos 2014 20:50

Erdoğan'dan ilk açıklama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evinden ayrıldıktan sonra, Haliç Kongre ve Klütür Merkezi'ne gitti. Erdoğna, burada kendisini bekleyen kalabalığa kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Erdoğan\'dan ilk açıklama
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evinden ayrıldıktan sonra, Haliç Kongre ve Klütür Merkezi'ne gitti. Erdoğna, burada kendisini bekleyen kalabalığa kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Erdoğan, şunları söyledi:

"Sevgili kardeşlerim, sevgili İstanbullular... Sizlere şöyle bir teşekkür konuşması yapmak üzere huzurunuzdayım. Zira asıl konuşmamı Ankara'da, Genel Merkezimizde yapacağım. Öyle zannediyorum ki, 21.30-22.00 gibi Ankara'da konuşmamı yapacağım ve buradan süratle havaalanına geçip Ankara'ya intikal etmemiz lazım. Ankara'da da, gidene kadar, zaten temennimiz o ki, yüzde 100 sandıklar açılmış olsun ve neticeyi de buna göre inşallah almış olalım. Şu anda henüz maçın daha uzatma dakikalarını oynuyoruz. Daha henüz bitmiş değil. İnşallah hakem, son düdüğü tabii ki YSK kararıyla açıklayacak ama, tribünler de bir şeyin kararını verir. Ve milletimiz malum 5 Temmuz'da çıktığımız yolculukta bugün sandıklarda iradesini ortaya koydu. Şu anda da yüzde 97 gibi sandıkların neticesini almış vaziyetteyiz. Yüzde 100 olarak neticeyi aldığımız anda, o zaman milletimizle inşallah Genel Merkezimizin balkonundan seslenerek kucaklaşacağız."

"Ben dualarınızı bekliyorum. Maltepe'de söylediğim gibi, hakkınızı helal edin diyorum. Bizde bu can, bu tende oldukça, inşallah bu yolda milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha ileri bir demokrasi, onun standartlarını ülkemizde egemen kılmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Çözüm sürecini ülkemizde egemen kılmak için gayretle koşturacağız. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Kalın sağlıcakla diyorum. Tüm emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gencinden, kadın kollarından, kadınlarımızdan, tüm beyefendi kardeşlerime kadar hepsine teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımız olsun. Sağ olun." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Silopi ve Başverimli\'de IŞİD gerginliği

SONRAKİ HABER

Demirtaş: Despotizme, tek adamlığa karşı kardeş halklar var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...