09 Ağustos 2014 15:47

Ersun Yanal istifa etti

Fenerbahçe'de bir süredir devam eden Aziz Yıldırım-Ersun Yanal gerginliğinde önemli bir gelişme yaşandı. Lig TV Ersun Yanal'ın istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra Yanal da haberleri doğruladı. Yanal, bugünkü koşullarda devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Ersun Yanal istifa etti
Paylaş

Fenerbahçe'de bir süredir devam eden Aziz Yıldırım-Ersun Yanal gerginliğinde önemli bir gelişme yaşandı. Lig TV Ersun Yanal'ın istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra Yanal da haberleri doğruladı. Yanal, bugünkü koşullarda devam etmesinin mümkün olmadığını söyledi. Yanal, "İlkeler kazandığımız paradan daha önemlidir" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında önemli sinyaller vermişti.

Yıldırım şöyle konuşmuştu; "Yeni bir sezon başlıyor ve 2 gündür basın yazıp çiziyor. Fenerbahçe, Rize maçı sonrasında şampiyon olmuştur. 2.5 aylık bir tatil dönemi yaşamışız. Oyuncularımız tatillerini yapmış ve teknik ekip de aynı şekilde tatil yapıp geri dönmüşlerdir. Benim görevim de bu arkadaşlara, personelimize gelecek planlamalarımızı anlatmaktır. Benim görevim budur. Spor kulübünün bütün elemanlarının, AŞ'nin çalışanlarının bütün ödemelerini yapmışızdır. Buna bağlı olarak sporcularımız da yeni sezona hazırlıklarını yapmak ve hazır olmak görevindedir. Bizim de bu uyarıları yapmak görevimizdir.

'2.5 AYDIR SAMANDIRA'YA GEÇ GELMELER'

Ben basın yoluyla konuşmam. Birebir konuşurum. Benim kimsenin özel hayatıyla işim olmaz. Ama o özel hayat ne zaman kulübe zarar verirse o zaman devreye girerim. 2.5 aydır Samandıra'ya geç gelmeler vs... O zaman uyarı yaparım.

'Şampiyonlukta yönetimin payı yok başarısızlıkta ise yönetim sorunlu' anlayışı var.

Ben kimsenin özel hayatıyla ilgilenmem. Sporcum da olsa teknik direktörüm de olsa yöneticim de olsa... İki gün bekledim bakalım nereye gidiyor diye? Ama dedikodularla işi götürüyorsunuz. Bu sporcular 2009'dan beri onur mücadelesi vermişler. Benim onlara kızma hakkım yok ama uyarılarda bulunabilirim. Ben onlarla konuştum, 'Bu sene şampiyon olmamız gerek, şampiyonlar ligi'ne gitmemiz gerek' dedim.

Hoca'ya da anlattım. 'Fazla izin vermemek gerek, çalışalım çalışalım' dedim."

Ayrıntılar geliyor

ÖNCEKİ HABER

‘Nükleer silahlar yok edilsin’

SONRAKİ HABER

Bayrağı indirdiği iddia edilen şahıs gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...