09 Ağustos 2014 14:54

Çankaya’nın film festivali

Çankaya Belediyesi, yaz sıcaklarından bunalan Ankaralıları, açık havada film izlemeye davet ediyor. Türk sineması klasikleri ve yeni dönem filmleri, açık havada seyirciye sunulacak.

Çankaya’nın film festivali
Paylaş

Çankaya Belediyesi, yaz sıcaklarından bunalan Ankaralıları, açık havada film izlemeye davet ediyor. Türk sineması klasikleri ve yeni dönem filmleri, açık havada seyirciye sunulacak. Her hafta salı ve cuma günleri gösterilecek olan filmler, saat 21.00’de başlayacak. Karum İş Merkezi çimlik alanında düzenlenen etkinlik kapsamında tüm filmler ücretsiz olarak çim alanda, minderler üzerinde izlenecek. 8 Ağustos’ta başlayan festival, 5 Eylül’e kadar sürecek.

“Bir daha olsa yine izlerim” denilen klasik Türk filmlerinin yanı sıra yakın zaman öncesinin filmleri, çim üzerinde minderlerle izlenecek. İlk gün saat 17.00’de nostaljik müzik dinletisi ve Selvi Boylum Al Yazmalım gösterimiyle başlayan program ise şöyle: 12 Ağustos: “Aşk Tesadüfleri Sever”, 15 Ağustos “Züğürt Ağa”, 19 Ağustos “Beynelmilel”, 22 Ağustos “Hababam Sınıfı”, 26 Ağustos “Vizontele”, 29 Ağustos “Her şey Çok Güzel Olacak”, 02 Eylül “Hayattan Korkma”, 05 Eylül “Hababam Sınıfı Güle Güle”. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Muhtarlar VEDAŞ önünde nöbette

SONRAKİ HABER

Açık Hava’da ücretsiz tiyatro

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...