05 Ağustos 2014 06:00

Yeni dönem dizileri...

Yeni dönem için kanallar hummalı bir çalışmaya başladı. Kanallar yapım şirketleriyle imzalar attı. Oyuncular belirlendi Hatta bazı dizilerin çekim tarihleri bile belli oldu. Peki bu kış izleyeni hangi yapımlar bekliyor? Gazetelerin televizyon sayfalarına, İnternet medyasına ipuçları da düşmeye başladı

Yeni dönem dizileri...
Paylaş

Yeni dönem için kanallar hummalı bir çalışmaya başladı. Kanallar yapım şirketleriyle imzalar attı. Oyuncular belirlendi Hatta bazı dizilerin çekim tarihleri bile belli oldu. Peki bu kış izleyeni hangi yapımlar bekliyor? Gazetelerin televizyon sayfalarına, İnternet medyasına ipuçları da düşmeye başladı

Hürriyet’ten Ceren Şehirlioğlu hangi dizilerin yeni yayın döneminde ekranda olacağını yazdı. Biz de o dizilere ekler yaptık ve değerlendirdik...

KÖSEM SULTAN
(STAR TV)

Muhteşem Yüzyıl’ın final yaptığı gün öğrendik ki Kösem Sultan başlıyormuş. O andan itibaren Kösem rolünü de şu oynasın bu oynasın diye izleyiciler de yorum yapmaya başladı. Bir çok oyuncunun adı geçti ve Beren Saat’in bu rolü kaptığı konuşuluyor. TİMS Production’ın önümüzdeki sezon ve ‘büyük ihtimalle’ sonraki sezonlarda da çok konuşulacak dizi için iyi bir hamle yapmış gibi duruyor. Bakalım Muhteşem’den sonra Kösem de istediği başarıyı yakalayacak mı?

POYRAZ KARAYEL
(KANAL D)

Kanal D’nin iddialı işlerinden biri Poyraz Karayel gibi görünüyor. Timuçin Esen uzun zamandır yakalayamadığı raytingi bu rolde yakalayacak mı göreceğiz. Hikaye, görevden uzaklaştırılan polisin mafyaya sızması etrafında dönüyor.  Timuçin Esen bu rolün üzerinden başarıyla kalkacak gibi duruyor da bu dönem polis, mafya, devlet  ilişkileri epey konu olacak gibi duruyor Bekleyip göreceğiz. Bu arada Timuçin Esen’e Burçin Terzioğlu eşlik edecek.

HANGİ DEVLET (STAR TV)
İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci, Savaş Özdemir, ve Erdal Beşikçioğlu gibi başarılı isimlerden oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken yeni dizi eylül ayında Star’da başlayacak. Anlaşılan o ki bu sezon da Star TV rakiplerine göre daha iddialı. Özellikle Erdal Beşikçioğlu’yu özleyenlerin ilgiyle izleyeceği bir dizi gibi görünüyor. Hele siyaset seviyorsanız... Bir derin devlet, derin ilişkiler dizi olacak gibi “Hangi Devlet” Dizinin hikayesinde şöyle bir durum var:  İbrahim Çelikkol bordo bereli subay. İsmail Demirci özel harekatçı polis. İbrahim ordudan, İsmail ise emniyetten atılacak.
“İşin arkasında kim var?​” dünyayı yöneten şebeke...

3 ARKADAŞ (ATV)
Hakan Yılmaz bir uyarlama dizisiyle gelecek karşımıza. Bakalım bu seferki uyarlama nasıl olacak.

1 KADIN BİR ERKEK
Dizi biterken finalde Zeynep ve Ozan’ın evlenmeden bebek yapacaklarını öğrenmiştik ki Şimdi bu gole karşı gol geldi gibi... Dizi üzerinden epey fırtına koparıldı evlenmeden bir arada yaşama konusunda. Haliyle şimdi bu ikili evlenmiş ve çocuklu olarak karşımıza çıkacaklar. Aile kavramı nasıl ele alınacak 1 Kadın 1 Erkek’te bilmiyoruz. Göreceğiz. Zeynep ile Ozan’ın hikayesinden bir Shames çıkmasını beklemek çok mu hayalcilik olur? Hele ki Türkiye’deki TV’lerin yapısını ve kadının kahkaha atmasından bile rahatsız olan siyasetçilerin varlığını bilirken.

YILANLARIN ÖCÜ (SHOW TV)
Fakir Baykurt’un 1954 yılında yazdığı, köy hayatını anlatan ilk romanı Yılanların Öcü’nün filmi de sinema yapıtları arasında duruyor. Şimdi dizisi çekilecek. Uyarlama yapımların zamanı biraz geçti ama bakalım Yılanların Öcü nasıl sonuç verecek. Ancak Show TV’deki dizi rakiplerinin biraz gerisinde gibi.

BENİM ADIM GÜLTEPE (KANAL D)
Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, İlker Kızmaz’ın olduğu Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yöneteceği ‘80’li yılları anlatacak olan kanal d dizisi. Bir dönem dizisi. Kadroda güçlü öykü de. Bakalım Gültepe’yi ve ‘80’leri darbeyi nasıl anlatacaklar merakla beklenilen yapımlardan biri. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Gece’nin mekanı Damlacık

SONRAKİ HABER

soL bu hafta yeniden bayilerde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa