04 Ağustos 2014 16:05

TRT’ye tüketici tepkisi

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasını talep etti.

TRT’ye tüketici tepkisi
Paylaş

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasını talep etti.

ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş, yıllardır dillendirilmesine ve talep edilmesine rağmen, TRT için tüketicilerin sırtından para toplandığını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Elektrik faturalarımızda kuzu kuzu gidip TRT ayakta kalsın, yaşasın diye pay ödüyoruz. Hayat pahalılığı ortada... Tüketici durumunda olan vatandaşın geçim kaynağı belli. Zorunlu olarak kullandığımız elektrik faturasında bir de TRT yaşasın, ayakta kalsın, orada çalışanların ücretleri, maaşları ödensin diye anlamsız, manasız, saçma sapan nedenlerle adaletsiz bir şekilde pay ödüyoruz. TRT kurumu, bu kadar çok özel TV ve radyonun olduğu ve ticari alanda kendisinin de pastadan pay kaptığı bir ortamda ayakta kalmayı başaramıyor ise, ayaklarının üzerine duramıyor ise, halkın tabiri ile dükkanı kapatsın. Bizim sırtımıza binmenin anlamı yok. Tüketici artık bu ve bu tür uygulamalardan bıktı usandı. Kimse kanımızı emmesin. Mutluluğunu bizlerin ıstıraplarının üzerine kurmasın. Tüketiciler olarak anlamsız, adaletsiz ve saçma sapan olan TRT payının bir an önce kaldırılmasını, piyasadaki haksız rekabetin önüne geçilmesini talep ediyoruz.” (Ankara/ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Sütaş işçisi mücadelede kararlı

SONRAKİ HABER

Bangladeş’te tekne battı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...