30 Haziran 2011 08:37

Tutuklu Blok vekilleri için itiraz yapılacak

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun tutuklu milletvekillerinin tahliyelerine ilişkin mahkemeler tarafından verilen ret kararının ardından, avukatlar bugün Diyarbakır 6. ve 4. Ağır Ceza Mahkemelerine itirazda bulunacak.Emek, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun tutuklu on binlerce oy alarak seçilen milletvekillerinin tahliyelerine ilişkin talebi

Tutuklu Blok vekilleri için itiraz yapılacak
Paylaş

EMEK, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun tutuklu milletvekillerinin tahliyelerine ilişkin mahkemeler tarafından verilen ret kararının ardından, avukatlar bugün Diyarbakır 6. ve 4. Ağır Ceza Mahkemelerine itirazda bulunacak.

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Blokunun tutuklu on binlerce oy alarak seçilen milletvekillerinin tahliyelerine ilişkin talebin Diyarbakır 5 ve 6. Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından reddedilmesinin ardından avukatlar verilen ret kararına itirazda bulanacak. Milletvekillerinin tahliyelerinin reddedilmesinin ardından günlerdir ret kararına itiraz için toplantılar yapan avukatların, bugün bir üst mahkeme olan Diyarbakır 6. ve 4. Ağır Ceza Mahkemelerine itirazda bulunacakları öğrenildi.

Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Hatip Dicle, Selma Irmak, Faysal Sarıyıldız, Kemal Aktaş ile Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan İbrahim Ayhan ve Gülseren Yıldırım’ın tahliyelerine ilişkin avukatlar geçen hafta mahkemelere başvuruda bulunmuştu. Mahkemeler ise yapılan tahliye başvurularını reddetmişti. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Dersim’de çatışma: 2 HPG’li yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Erol Dora: Ya hep ya hiç

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...