02 Ağustos 2014 19:04

‘Erdoğan benim ödediğim vergiyle propaganda yapıyor’

Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tokat’ta il başkanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, benim ödediğim vergi ile kendi propagandasını yapıyor” dedi.

‘Erdoğan benim ödediğim vergiyle propaganda yapıyor’
Paylaş


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, benim ödediğim vergi ile kendi propagandasını yapıyor” dedi.

Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tokat’ta il başkanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin IŞİD tarafından rehin tutulan 49 vatandaşla ilgili sorusu üzerine; “Konsolosluğun boşaltılması gerekirken ve bu konuda hükümet uyarılmasına rağmen konsolosluk boşaltılmadı. 49 vatandaşımız şu anda rehine. Bayrağımız indirildi IŞİD tarafından. Ama Recep Tayyip Erdoğan’dan tek cümle çıkmadı. IŞİD’e terör örgütü diyemedi. Kendi bayrağını indirecek, kendi vatandaşlarını rehin alacak ama sesi çıkmayacak. Bunu kabul etmemiz mümkün değil” şeklinde konuştu.

AGİT’in cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili eleştirilerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, benim ödediğim vergi ile kendi propagandasını yapıyor. Şimdi altında arabası, parası, uçağı her şeyi var. Devletin valisi, kaymakamı, emniyet müdürü de dahil olmak üzere herkes Erdoğan için çalışıyor. Böyle bir seçim sistemi mi olur? Bunun adaletsiz olduğunu biz görüyoruz, bütün dünya da görüyor zaten. Bakın şimdi her tarafta Erdoğan’ın posterleri var. Bu neyi akla getiriyor biliyor musunuz? 1940’ların Almanyası’nı. Mussoli’nin İtalyası’nı getiriyor” dedi. (TOKAT)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan mitingi öncesi 10 gözaltı

SONRAKİ HABER

Erdoğan, ayrımcılık rekoru kırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa