02 Ağustos 2014 16:29

Gazeteci Erkan Koyuncu kurtarılamadı

Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, yaşamını yitirdi. Acı haberi yakınları ve Galatasaray'ın Yöneticisi Mehmet Karlı verdi.

Gazeteci Erkan Koyuncu kurtarılamadı
Paylaş

Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, yaşamını yitirdi. Acı haberi yakınları ve Galatasaray'ın Yöneticisi Mehmet Karlı verdi.

Hastane yönetiminin Erkan Koyuncu'nun kardeşi ve yakınlarına son durumu bildirdiği ve acı haberi alan yakınlarının gözyaşı döktüğü görülürken, olayın başından beri yakından ilgilenen Galatasaray yöneticisi Mehmet Karlı ise hastane dışına çıkarak, "Maalesef hayata döndürülemedi. Allah rahmet eylesin. Yaklaşık 2 saattir kalp masajı yapılıyordu ama olmadı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkışarak feci bir kaza geçirmiş ve ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Erkan Koyuncu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtulamadı.

GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI AÇIKLAMASI

Olayın ardından Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri ile Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği internet sitelerinden ve yazılı olarak birer başsağlığı mesajı yayınladılar.

Galatasaray Kulübü, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin giriş kapısında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadeler yer aldı; "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz."

Kulüp Başkanı Ünsal Aysal, "Koyuncu'nun iki evladının eğitimini üstleneceğiz" dedi.

Sosyal medyada olayda Galatasaray Spor Kulübü'nün sorumluluğuna dikkat çekilerek soruşturma başlatılması istendi.

GALATASARAYLI OYUNCULARDAN SAYGI DURUŞU

Galatasaraylı futbolcular, ise Koyuncu için antrenman öncesinde saygı duruşunda bulundu. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yoldaşları Recep Kar\'ı İlhan ile Mehmet Ali\'nin yanına uğurladı

SONRAKİ HABER

Lübnan\'da kaçırılan askerler kurtarıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...