30 Haziran 2011 06:26

İSDEMİR'de TİS'i işçi de onayladı

İSDEMİR’de Çelik-İş Sendikası ile OYAK arasında varılan anlaşma işçiler tarafından da onaylandı. Patron greve 1 gün kala, sıfır zam dayatmasından geri adım atarak yüzde 25 zammı kabul etmişti.Çelikhane önünde konulan sandıklarda işçinin sözleşmenin imzalanması için sendika yönetiminin tavrının ne

İSDEMİR'de TİS'i işçi de onayladı
Paylaş

İSDEMİR’de Çelik-İş Sendikası ile OYAK arasında varılan anlaşma işçiler tarafından da onaylandı. Patron greve 1 gün kala, sıfır zam dayatmasından geri adım atarak yüzde 25 zammı kabul etmişti.

Çelikhane önünde konulan sandıklarda işçinin sözleşmenin imzalanması için sendika yönetiminin tavrının ne olması gerektiğini soran Çelik-İş İskenderun Şube yönetimine, işçiler 'İmzala' diye yanıt verdi. Kurulan sandıkların İSDEMİR'de çalışan çelik işçisinin üç vardiyasının da oy kullanması nedeniyle geç saatlerde sonuçlandı. Çelik-İş Genel Merkez Teşkilatlandırma Sekreteri ve İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül daha sonra imza atmak üzere Ankara'ya uğurlandı. Cengiz Gül’ün toplu iş sözleşmesinin imzasının ardından kamuoyuna geniş açıklama yapacağı bildirildi. (İSKENDERUN)

ÖNCEKİ HABER

Engellilerden, 'Kaldırımımı İstiyorum' eylemi

SONRAKİ HABER

Çukurca’da mayın patlaması: 1 asker yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...