30 Temmuz 2014 13:40

Kadının gülmesi yasak, rehin alınması serbest!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak' şeklindeki ifadesi tartışılırken, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde ayrı yaşadığı ve boşanma davaları süren eşi Cahide H.'yi sokak ortasında elindeki bıçakla rehin alan Bülent H., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kadının gülmesi yasak, rehin alınması serbest!
Paylaş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak" şeklindeki ifadesi tartışılırken, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde ayrı yaşadığı ve boşanma davaları süren eşi Cahide H.'yi sokak ortasında elindeki bıçakla rehin alan Bülent H., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davaları süren Bülent H. ile eşi Cahide H., Omurtak Caddesi'nde karşılaştı ve tartışmaya başladı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen polis ekiplerine karşı Bülent H., eşini bıçakla rehin aldı. Polisin ikna etmesi sonucu bıçağını bırakarak teslim olan Bülent H. ve eşi Cahide H., ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü.

İfadesinin ardından Cahide H. serbest bırakırken, şikayetçi olduğu eşi Bülent H., gözaltına alındı. Bülent H., ifadesinde "ayrı yaşadığı eşinin annesinin evine de gitmediğini öğrendiği için sinirlendiğini ve zarar verme amacında olmadığını" iddia etti. Emniyet'teki işlemlerinin ardından dün akşam Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen Bülent H., savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcılık ve polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Paralelin bir ucunda \'çeteye darbe\', diğerinde \'skandal\' var

SONRAKİ HABER

Suriyelilerin üzerine yürüyen kitleye polis müdahale etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...