29 Haziran 2011 11:48

Silivri'de operasyon

İSTANBUL Silivri'de bir kişinin, 1 adet Kalaşnikof marka otomatik tüfek ve 2 adet el bombasıyla birlikte yakalandığı ileri sürüldü.Kolluk kuvvetlerince Silivri otogarında bir otobüse düzenlendiği belirtilen operasyonda F.K isimli bir kişi gözaltına alındı. F.K’nin çantasında yapılan aramada, 2 adet el bombası ile bomba yap

Silivri'de operasyon
Paylaş

İSTANBUL Silivri'de bir kişinin, 1 adet Kalaşnikof marka otomatik tüfek ve 2 adet el bombasıyla birlikte yakalandığı ileri sürüldü.

Kolluk kuvvetlerince Silivri otogarında bir otobüse düzenlendiği belirtilen operasyonda F.K isimli bir kişi gözaltına alındı. F.K’nin çantasında yapılan aramada, 2 adet el bombası ile bomba yapımında kullanılan malzemeler ve bir adet Kalaşnikof marka otomatik tüfek ele geçirildiği iddia edildi. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen kişiyle ilgili işlemlerin sürdüğü öğrenildi.

DHKP-C üyesi olduğu öne sürülen F.K.’nin Edirne’den Türkiye’ye giriş yaptıktan hemen sonra yakaladığı, Türkiye'de eylem yapma hazırlığında olduğu ileri sürüldü. F.K’nin sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Fatih Adliyesi’ne getirildiği öğrenildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Hatay’da bir kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Tuncel davasında ateşe benzin dökülüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...