26 Temmuz 2014 17:10

Bonzai 6 genci hastanelik etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, farklı yerlerde bonzai içtikleri öne sürülen 6 genç hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Bonzai 6 genci hastanelik etti
Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, farklı yerlerde bonzai içtikleri öne sürülen 6 genç hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Dün gece saat 23.00 sıralarında Bursa- Ankara yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun arkasında bulunan boş alanda bonzai içtikleri iddia edilen 18-20 yaşındaki A. K, G. Ş. ve M.Ç.’yi yarı baygın halde görenler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen 112 görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 3 genç, İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Yaklaşık yarım saat sonra Osmanbey Caddesi üzerinde bulunan başka bir boş alanda bonzai kullandıkları iddia edilen H. İ. E, V. E. ve V. D. de yine yarı baygın halde bulundu. Bu 3 kişi de 112 görevlilerince aynı hastaneye kaldırıldı.

Bonzaiden fenalaşarak hastane getirilen 17 yaşındaki V. E.’nin durumunun ağır olduğu tespit edilince, Bursa Şevket Yılmaz Hastanesine sevk edildi. Ambulansta kalbi duran V. E, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaşama döndürüldükten sonra ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.  (Bursa/DHA)


UYUŞTURUCU OPERASYONUNA 12 TUTUKLAMA

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde, sokak aralarında uyuşturucu sattığı öne sürülen kişilere düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2’si kadın 12 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Aramalarda 350 gram bonzai sentetik uyuşturucu, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 1 tabanca ele geçirilmişti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

2 yaşındaki Muhammed icradan kurtuldu

SONRAKİ HABER

Camideki halı desenini papaza benzetip şikayet ettiler!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...