22 Temmuz 2014 16:14

Tüzel Kent Gıda işçilerini ziyaret etti

HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, grevlerinin 8. gününü Kent Gıda işçilerini ziyaret etti. Grev alanına girerken alkış ve sloganlarla karşılanan Tüzel, birçok işçiyle birebir konuşup taleplerini not etti ve bunları en kısa zamanda Meclise taşıyacağı sözünü verdi

Tüzel Kent Gıda işçilerini ziyaret etti
Paylaş

HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, grevlerinin 8. gününü Kent Gıda işçilerini ziyaret etti. Grev alanına girerken alkış ve sloganlarla karşılanan Tüzel, birçok işçiyle birebir konuşup taleplerini not etti ve bunları en kısa zamanda Meclise taşıyacağı sözünü verdi.

İşçilere seslenen Tüzel, işçilerin gücünün birliklerinde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Tüzel, “Biz, işçiye, emekçiye, alın terine düşman bir başbakandan halk temsilcisi olacağını düşünmüyoruz. Bu ülkede gencecik çocuklar hükümeti protesto ettiği için can veriyorsa ve ‘Bunun emrini ben verdim, gerektiğinde çocuk da kadın da dinlemeyiz’ diyen bir anlayış, bize ‘Yaratılanı yaratandan ötürü severiz’ laflarının yalan olduğunu göstermiştir. Halkına yalan söylemeyen, alın teri hırsızlığı yapmayan, çalmayan çırpmayan bir cumhurbaşkanı isteriz. İşçiler eğer bir karar alacak veya oy verecekse yan yana gelip bu kararı ortakça vermelidir. Sermayeyi değil kendilerini savunan cumhurbaşkanı adayını desteklemelidir” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Teoman’la ‘Yavaş Yavaş’

SONRAKİ HABER

‘Kararlı’ şarkılarla sahnedeler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...