19 Temmuz 2014 10:08

Erdoğan ve ünlülerin iftar pozu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftara katılan ünlülerle iftar fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf karesinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da yer aldı.

Erdoğan ve ünlülerin iftar pozu
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı için programını açıkladığı toplantıya katıldığı için kamouyunun tepkisini çeken ünlülerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Erdoğan ünlülerle iftar fotoğrafı çektirdi.

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın Yenikapı'da düzenlediği iftar yemeğine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra; Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, bakanlar, milletvekilleri ile iş, sanat ve spor dünyasından pek çok tanınmış isim katıldı. Programın sonunda Erdoğan ve Abbas, sahnede yemeğe katılan ünlülerle toplu fotoğraf çektirdi.

Başbakan Erdoğan kendi ‘vizyon toplantısı’na katılan sanatçılara yönelik eleştirileri ‘Linç kampanyası olarak değerlendirip; “Toplantının ardından özellikle sanatçılarımıza yönelik medyada, sosyal medyada bir linç kampanyası uygulamaya başladılar. Türkiye’de biz böyle işlere, linç kampanyalarına izin vermeyiz” demişti (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Filistin Uluslararası Ceza Mahkemesi\'ne gidecek

SONRAKİ HABER

İstanbul\'u sel aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...