29 Haziran 2011 06:43

Çiçek'ten Kılıçdaroğlu ziyareti

Meclis Başkanlığı seçimi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Muhalefetin tavsiyesi, telkini ve düşüncelerini almak için geldik" dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in gör&uum

Çiçek'ten Kılıçdaroğlu ziyareti
Paylaş


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in görüşmesi yaklaşık 25 dakika sürdü. Başbakan Yardımcısı Çiçek, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pazartesi günü Meclis Başkanlığı seçimi yapılacağını anımsatan Çiçek, "Muhalefetin tavsiyesi, telkini ve düşüncelerini almak için geldik. Gündem Meclis Başkanlığı seçimiydi" dedi. Gazetecilerin soruları üzerine Çiçek, "İsim noktasında konuşulmadı" dedi. Yemin krizinin gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine ise Çiçek, "Sadece bu çerçevede konuşuldu" demekle yetindi.

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu ise görüşme öncesi yaptığı açıklamada, "Meclis Başkanlığı için Cemil Çiçek'in ismi ön plana çıkarsa sorun yok" diyerek Çiçek'in meclis başkanlığına yeşil ışık yaktı.

Yemin kriziyle başlayan sorunların çözümü için hükümet kanadına somut öneri olup olmayacağı sorusuna Kılıçdaroğlu, Meclis başkanı seçimiyle ilgili görüşeceklerini ve bu konuya sadık kalmaya çalışacaklarını aktardı.

“Yasa teklifi verecek misiniz?​” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Bu konuları arkadaşlarımız değerlendiriyor.” cevabını verdi.(ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Yine göçük, yine ölüm

SONRAKİ HABER

İstanbul’da 5 kişi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...