16 Temmuz 2014 11:31

Bonzai kullanan genç sokakta baygın bulundu

Üsküdar'da son günlerde genç yaşta ölümlerle gündeme gelen sentetik uyuşturucu maddesi bonzai, bir kez daha gerçek yüzünü gösterdi.

Paylaş

Üsküdar'da son günlerde genç yaşta ölümlerle gündeme gelen sentetik uyuşturucu maddesi bonzai, bir kez daha gerçek yüzünü gösterdi. Bonzai kullandığı iddia edilen genç, sokakta baygın halde bulundu. Yüzünden yaralanan A.Ç. (20) isimli genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay Selimiye Mahallesi, Harem İskele Caddesi’nde yaşandı. İddialara göre 2 arkadaşıyla birlikte bonzai kullanan A.Ç., daha sonra evine gitmek istedi. Sokakta yürürken fenalık geçiren genç düşerek yaralandı. Şahsın bayıldığını gören vatandaşlar, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra gelen 112 acil sağlık ekipleri kendinde olmayan A.Ç’yi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. A.Ç. ile birlikte bonzai kullandıkları iddia edilen şahıslar da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıkları, fenalık geçiren gencin 2 arkadaşıyla birlikte bonzai kullandığını söyledi.

Bu arada olay yerinde toplanan bir grup vatandaş ise olaya tepki gösterdi. Her sokak başında gençlerin uyuşturucu kullandığını belirten vatandaşlar, acil tedbir alınması gerektiğini söyledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (CİHAN)
 

ÖNCEKİ HABER

IŞİD Kobanê\'nin güneyinde saldırı hazırlığında

SONRAKİ HABER

Davutpaşa’nın avukatı: Belediye başkanı da ceza almalıydı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa