28 Haziran 2011 08:15

Tekirdağ’da 5 yaşındaki kız çocuğuna işkence

Tekirdağ Orta Cami Mahallesi’nde yaşanan işkence olayı, komşuların, 5 yaşındaki S.N.T.’nin çığlıklarını duyarak polisi araması ile ortaya çıktı.Olayın zanlısı, çeşitli suçlardan sabıkası bulunan A.A., küçük yaşta çocuğa eziyet ve cinsel istismar suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi

Tekirdağ’da 5 yaşındaki kız çocuğuna işkence
Paylaş

Olayın zanlısı, çeşitli suçlardan sabıkası bulunan A.A., küçük yaşta çocuğa eziyet ve cinsel istismar suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine sevk edilirken, hastanede tedavisi devam eden S.N.T. ise anneden alınarak yetiştirme yurduna yerleştirilecek.

Tekirdağ’da ortaya çıkan olay, alınan bilgilere göre şöyle gelişti: “ Bundan bir ay önce İzmir’e giden A.A., burada kaldığı bir haftalık sürede E.T. (24) adlı kadınla tanıştı, daha sonra Tekirdağ’a döndü. E.T., bir süre sonra A.A.’nın peşinden, 5 yaşındaki, önceki eşinden olma S.N.T.’yi de alarak Tekirdağ’a geldi.

VÜCUDUNUN HER YERİNİ ISIRMIŞ

İzmir’den gelerek Tekirdağ’da A.A.’nın yanında kalmaya başlayan E.T., ifadesinde, bundan 10 gün önce A.A.’nın çocuğuna ve kendisine kötü davranmaya başladığını, daha çok kızı S.N.T.’nin vücudunun çeşitli yerlerini ısırmak sureti ile çürükler içinde bıraktığını ve ayaklarına kaynamış su döktüğünü iddia etti. E.T., bütün bu vicdansızlığa engel olamadığını, çünkü A.A.’nın kendisine ‘Polise şikayet edersen ikinizi de öldürürüm’ diye tehdit ettiğini söyledi. Talihsiz minik S.N.T.’nin, ağlayarak ‘Bunları bana A.A. amca yaptı’ dediği belirtildi.

CİNSEL İSTİSMAR İHTİMALİ ARAŞTIRILIYOR

İddiaya göre, S.N.T’nin, yapılan muayenesinde popo ve cinsel organında da ısırık izleri olduğu, yanakları kolları ve bacaklarında ağır morluklar olduğu minik S.N.T.’nin çektiği işkence, çığlıklarını komşuların duyup polisten yardım istemeleri sonucu ortaya çıktı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, gece saat 01.30 civarında gelen ihbar doğrultusunda savcılıktan aldıkları arama kararı neticesinde eve girdiklerinde çarpıcı gerçekle karşılaştılar, ardından iki kişi, A.A. ve E.T. gözaltına alarak emniyette sorguya alındılar.

Yaşanan acı olaydan hastanede tedavisi devam eden ve durumu ağır olan S.N.T. anneden alınarak yetiştirme yurduna yerleştirilecek.

ZANLININ BABA VE KARDEŞİ SUÇA TEŞVİKTEN TUTUKLANDI

Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan A.A., bunları anne E.T.’nin yaptığını iddia etse de çıkarıldığı adli makamlarca, aynı evi paylaştıkları baba Y.A. ve kardeşi M.A., suça teşvik etmek, göz yummaktan; A.A. ise küçük yaşta çocuğa eziyet ve cinsel istismar suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine sevk edildiler. (TEKİRDAĞ)

ÖNCEKİ HABER

CHP yemin etmeyecek

SONRAKİ HABER

İşçi sürgününü durduracaklar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa