08 Temmuz 2014 17:32

Dolmuş şoförleri: Oyuna geldik, saldırdık, özür dileriz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne saldıran Silvan Minibüs Hattı Kooperatifi şoförleri, yönlendirmeler sonucu belediyeye saldırdıklarını belirterek, özür diledi.

Dolmuş şoförleri: Oyuna geldik, saldırdık, özür dileriz
Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne saldıran Silvan Minibüs Hattı Kooperatifi şoförleri, yönlendirmeler sonucu belediyeye saldırdıklarını belirterek, özür diledi.

Silvan Minibüs Hattı Kooperatifi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yaptıkları saldırı nedeniyle belediye binası önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamada Silvan Minibüs Hattı Kooperatif Başkanı Hamit Karaden ile birilikte saldırı düzenleyen şoförler katıldı. Belediye binası önünde şoförler adına açıklama yapan Silvan Minibüs Hattı Kooperatifi üyesi Menaf İkvan, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanı yeni çıkan yasayla il sınırlarını kapsadığını anlayamayıp, bir takım güçlerin oyununa gelip belediyeye saldırdıklarını ifade etti.

'BAZI GÜÇLER BİZİ BELEDİYE SALDIRMAYA YÖNELTTİ'

Belediyenin halka yönelik geliştirdiği bu kaliteli hizmete karşı anlamsız bir saldırı gerçekleştirdiklerini dile getiren İkvan, "Değerli halkımız; belediyeye yönelik yaptığımız anlamsız saldırıdan dolayı başta halkımız, partimiz ve belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızdan özür diliyor, göstermiş olduğumuz bu eksiklikten dolayı üzgün olduğumuz belirtiyoruz" diye konuştu.

'HALKIN DAHA FAZLA HİZMET GÖRMESİNİ ENGELLEDİK'

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planı gereği ve halkın yoğun talebi üzerine diğer ilçelerde olduğu gibi Silvan Diyarbakır arasında da ulaşıma yönelik yeni çözümler geliştirdiğini vurgulayan İkvan, "Belediyemizin bu hizmetini çıkarlarımız zedelenir diye karşı çıktık. Bazı yönlendirmeler nedeniyle anlamsız bir şekilde belediye binasına saldırdık ve otobüslerine zarar verdik. Belediyenin camlarını kırdık" dedi.

'HALKIMIZ BİZİ AFETSİN, BİR DAHA BÖYLE BİR EKSİKLİĞE DÜŞMEYECEĞİZ'


Silvan Minibüs Hattı Kooperatifi ve bazı dolmuş sahip ve şoförleri olarak halkın hizmet kalitesinden faydalanmasını engellemeye çalıştıklarını kaydeden İkvan, "Bizim bu eksikliğimizi bazı çıkar grupları kullandı. Belediyeye saldırmamız konusunda yönlendirmeler yaptılar. Bizler de çıkarlarımızı düşünerek bu oyuna geldik, bir takım hatalar yaptık. Halkın hizmetlerden faydalanmasını engelleye çalışmanın anlamsızlığını idrak etmiş bulunuyoruz. Tek isteğimiz; halkımızın, partimizin ve kurumlarımızın bizi affetmesini bekliyoruz. Bir daha asla böyle bir eksikliğe düşmeyeceğimizi söylüyoruz" diye konuştu. (Diyarbakır/DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Uğur Kurt\'un ölümüyle ilgili polislere soruşturma izni verildi

SONRAKİ HABER

Formasyon eylemi, 1.500 kişilik kontenjan açtırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...