28 Haziran 2011 06:09

Belediyeden Yenice Mahallesi’ne üvey evlat muamelesi

NİĞDE Yenice Mahallesi sakinleri, yaklaşık 2 yıldır tamir edilmeyen kanalizasyon arızası dolayısıyla belediyeye tepkili. Lağım sularının sokaklara taştığını belirten mahalle halkı, bu durumun koku ve görüntü kirliliği ile birlikte hastalık riski meydana getirdiğini söyledi. Yenice Mahallesi Muhtarı Dursun Suna, kanalizasyon arızasını defalarca bild

Belediyeden Yenice Mahallesi’ne üvey evlat muamelesi
Paylaş

NİĞDE Yenice Mahallesi sakinleri, yaklaşık 2 yıldır tamir edilmeyen kanalizasyon arızası dolayısıyla belediyeye tepkili. Lağım sularının sokaklara taştığını belirten mahalle halkı, bu durumun koku ve görüntü kirliliği ile birlikte hastalık riski meydana getirdiğini söyledi. Yenice Mahallesi Muhtarı Dursun Suna, kanalizasyon arızasını defalarca bildirmelerine karşılık sorunun çözülmediğini belirterek belediyeyi protesto etti.

Niğde Merkeze bağlı Yenice Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, en büyük sıkıntıları olan altyapıdan kaynaklanan kanalizasyon arızasının giderilmediğini, belediye tarafından bu can sıkıcı sorunla baş başa bırakıldıklarını ifade ediyor.

Sokağa taşan lağım suyunun çevreye ciddi anlamda rahatsızlık verdiğini dile getiren Mahalle Muhtarı Dursun Suna, belediye başkanı ve başkan yardımcıları ile defalarca görüştüğünü, buna karşın belediyenin sorunu çözecek gerçek bir çalışma yapmadığını söyledi. “Şikayetlerimiz üzerine belediyeden bir ekip geldi. Arkadaşlar, arızayı gidermek yerine üstünü kapattı.” diyen Muhtar Suna, sorunu kendi gözleriyle görsünler diye belediye başkan yardımcılarını mahalleye davet ettiğini ancak hiçbir yetkilinin gelmediğini kaydetti.

Mahalle sakinlerinin olaya sağlıkları hiçe sayıldığı için büyük tepki gösterdiğini belirten Yenice Mahallesi Muhtarı Dursun Suna, şikayetleri belediyeye iletmesine rağmen bir sonuç alamadığını sözlerine ekledi. (NİĞDE)

ÖNCEKİ HABER

Balbay ve Haberal'ın kararı üst mahkemede

SONRAKİ HABER

Selimiye dünya mirası listesinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa