07 Temmuz 2014 19:58

Mevsimlik işçi ailenin 5 yaşındaki kızı, nehre düşerek boğuldu

Ankara’nın Polatlı ilçesine çalışmak için gelen mevsimlik işçi bir ailenin 5 yaşındaki kızı Esra Dil, oyun oynarken Sakarya Nehri'ne düştü. Jandarma ekiplerinin kurtarma çalışmalarına rağmen, minik kızın cansız bedeni bir gün sonra bulunabildi.

Mevsimlik işçi ailenin 5 yaşındaki kızı, nehre düşerek boğuldu
Paylaş

Ankara’nın Polatlı ilçesine çalışmak için gelen tarım işçisi bir ailenin 5 yaşındaki kızı Esra Dil, oyun oynarken Sakarya Nehri'ne düştü. Jandarma ekiplerinin kurtarma çalışmalarına rağmen, minik kızın cansız bedeni bir gün sonra bulunabildi.

Olay, Polatlı ilçesi Türk Taciri Mahallesi’nde meydana geldi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgiye göre, İsmail Dil ve ailesi tarım işçisi olarak Şanlıurfa’dan Ankara’ya geldi. Dil ailesinin 5 yaşındaki kızı Esra Dil oyun oynadığı sırada dengesini kaybederek, Sakarya Nehri'ne düştü. Çocuğun düştüğünü gören yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı, Jandarma Özel Asayiş Arama Kurtarma Komutanlığı (JÖAK) ekipleri küçük kızı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, gün boyunca arama çalışması yaptı. Ancak, nehrin suyunun bulanık ve akıntının hızlı olmasından dolayı herhangi bir sonuca ulaşamadı. Havanın kararması üzerine çalışmalara ara verildi.

Jandarma ekipleri, ertesi gün çalışmalara kaldığı yerden devam etti. Ekipler, küçük kızın cansız bedenini düştüğü yerin yaklaşık 10 metre uzağında, 3 metre derinlikteki ağaç köklerine dolanmış halde buldu.

Sudan çıkarılan küçük kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (CİHAN)
 

ÖNCEKİ HABER

Okmeydanı’nda kadınlar kentsel ranta direniyor

SONRAKİ HABER

Anneler istedi ve o anneler başardı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa