28 Haziran 2011 03:15

Simav yine beşik gibi

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem, yurttaşları tedirgin etti.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 00.13'te merkez üssü Simav ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depre

Simav yine beşik gibi
Paylaş

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem, yurttaşları tedirgin etti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 00.13'te merkez üssü Simav ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Kütahya il merkezi ve Tavşanlı, Emet, Hisarcık, Şaphane, Pazarlar, Gediz ilçelerinde de hissedildi. 10,4 kilometre derinlikte oluştuğu belirlenen deprem, Simav'da özellikle çadır kentlerde yaşayan vatandaşları tedirgin etti. Simav ve çevre ilçelerde az hasarlı ve hasarsız binalarda kalan vatandaşlar ise depremi hissettikten sonra sokaklara çıktı.

Saat 00.13'te meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremden 15 dakika sonra 4,4 büyüklüğünde ikinci depremle sarsıldı. Sağlam binalarda yaşayan, ancak depremin ardından paniğe kapılan vatandaşlardan bir bölümü, çadırlara dönmeye başladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şemdinli'de roketli saldırı

SONRAKİ HABER

Adaylığı veto edilen Gürbüz gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...