04 Temmuz 2014 17:18

Erdoğan: Bu dövmeler ne ya, yabancılara aldanmayın!

Başbakan Erdoğan, milli futbolcu Berk Yıldız'ın dövmelerine karıştı! Genç futbolcu ise, Twitter'da paylaştığı mesajında, 'dövmeleriyle mutlu olduğunu' yazdı.

Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Ve Eğitim Tesisleri'nin açılış törenine katıldı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından karşılanan Erdoğan, tesis girişinde bekleyen genç futbolcularla ayak üstü sohbet etti. 18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi. Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride, Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı.

Genç futbolcu, dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği yönündeki iddiaları ise Twitter hesabından yalanladı. Berk, 'Basında yer alan her yazıya lütfen aldırış etmeyiniz.. Dövmelerimi sildirmeyi düşünmedim ve söylemedim her birinin benim için ayri anlamı var. Aralarında ailemi temsil edende var. Hocam ve Başbakanımız ile esprili bir şekilde konuşma geçti herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum.' mesajını takipçileriyle paylaştı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

S’YOMKA, Pyanj kıyısından fotoğraflar

SONRAKİ HABER

Çerçeve yasa komisyonda kabul edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...