04 Temmuz 2014 16:20

Gökçek için suç duyurusu

Bir süredir Tuzluçayır semtine, EGO otobüsü verilememesini, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in “görevini kötüye kullanması”olarak değerlendiren Mamaklılar, Gökçek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gökçek için suç duyurusu
Paylaş

Bir süredir Tuzluçayır semtine, EGO otobüsü verilememesini, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in “görevini kötüye kullanması”olarak değerlendiren Mamaklılar, Gökçek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tuzluçayır semtine verilmeyen otobüsten dolayı mağduriyetlerinin giderilmesinin isteyen Mamak halkı, Melih Gökçek’in keyfi bir şekilde EGO otobüslerini kestiğini ifade etti. Bu uygulamayı, görevi “kötüye kullanmak” diye değerlendiren Mamaklılar, Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması düzenledi ve ardından da Gökçek hakkında savcılığa suç duyurusu dilekçesi verdi.
Açıklamada, Gökçek’in kendilerini yıllardır su, elektrik kesme gibi yöntemlerle cezalandırmaya çalıştığını söyleyen Mamak Ulaşım Hakkı Dayanışması’ndan Hüsnü Akkuş, “Gökçek’in asıl derdi hizmet vermek değil, ulaşım hakkımızı gasp etmektir. Bu suçu işleyenler hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz” dedi. (AnkaraEVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Bir Gezi davası da Kuşadası’nda açıldı

SONRAKİ HABER

Enflasyon gaspına karşı iş bırakacaklar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...