04 Temmuz 2014 13:44

Su borusu patladı: Yol çöktü, sokak göle döndü

Avcılar'da Tahtakale Mahallesi'nde ana su borusunun patlaması nedeniyle sokak göle döndü, yol çöktü.

Su borusu patladı: Yol çöktü, sokak göle döndü
Paylaş

Avcılar'da Tahtakale Mahallesi'nde ana su borusunun patlaması nedeniyle sokak göle döndü, yol çöktü. Metrelerce yükseğe fışkıran su çevredeki evlerde hasara neden oldu.

Deyim Sokak’ta saat 06.00 sıralarında ana su borusu patladı. Borudan fışkıran tazyikli su nedeniyle asfalt yolda çökmeler oldu. Yaklaşık 10 metre yükselen su çevredeki evlerin camlarını kırarak dairelere doldu. Sokak sakinleri sokağa döküldü. Borunun patladığı bölgeye gelen itfaiye ekipleri emniyet şeridi çekerek ikinci bir çökme olasılığına karşı önlem aldı. İSKİ ile irtibata geçen ekipler suyun kesilmesi için çalışma başlattı. Bu arada bazı çocuklar sokakta biriken sularla oynadı. Metrelerce yükselen su saat 12.00 sıralarında kesildi.

Patlayan boruya uzun süre müdahale edilmemesine tepki gösteren bazı vatandaşlar, mahallede daha önceden su sızıntısı olduğunu yaklaşık bir ay önce İSKİ’ye bildirdiklerini söylediler.  İSKİ ekiplerinin bağlantı noktasından suyu kesmesinin ardından itfaiye ekipleri dairelerde hasar tespit çalışması başlattı. Zabıta ve polis ekipleri de çökme meydana gelen sokağı trafiğe kapattı. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Çaylaklar Çetesi

SONRAKİ HABER

Hacıbektaş-i Veli Dergahında cem gerginliği

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...