30 Haziran 2014 21:25

Fransa, Nijerya'yı eleyerek çeyrek finale çıktı

Dünya Kupası 2. tur maçında, Fransa, zaman zaman zorlandığı maçta Nijerya'yı 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Fransa'nın rakibi, Almanya-Cezayir maçında turu geçen takım olacak.

Fransa, Nijerya\'yı eleyerek çeyrek finale çıktı
Paylaş

FIFA 2014 Dünya Kupası 2. tur maçında, Fransa, zaman zaman zorlandığı maçta Nijerya'yı 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Fransa'nın rakibi, Almanya-Cezayir maçında turu geçen takım olacak.

Brezilya'nın başkenti Brasilia'daki Estadio Nacional Stadı'ndaki maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Nijerya baskın oynasa da golü Fransa buldu ve 79. dakikada Pogba'nın kafa golüyle öne geçtiği maçı, 90+2. dakikada Yobo'nun kendi kalesine attığı golle 2-0 kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

YOBO TARİHE GEÇTİ
Öte yandan, Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Joseph Yobo, tarihi bir başarıya imza atarak Nijerya Milli Takımı formasını 100. kez giyen tarihteki ilk isim oldu. Dünya Kupası'nın en tecrübeli isimlerinden olan Yobo, geçtiğimiz sezonu Norwich City'de kiralık olarak geçirmişti. Halen Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu olan Joseph Yobo'nun yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyip giymeyeceği, transferdeki gelişmeler ve teknik direktör Ersun Yanal'ın kararına bağlı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Arınç: Irak\'ta olumlu bir gelişme yok

SONRAKİ HABER

KESK: Bir parmak bal sunulup bir tas zehir içirilmek isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa