30 Haziran 2014 15:07

Polise bilek kırma suçlaması

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evinin arka sokağında çıkan kavgayı merak edip eşi ile buraya giden Murat Görler, polislerin bileğini kırdığını söyledi.

Polise bilek kırma suçlaması
Paylaş

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evinin arka sokağında çıkan kavgayı merak edip eşi ile buraya giden Murat Görler, polislerin bileğini kırdığını söyledi.
Karabağlar’da oturan ve bir firmada kaynak ustası olarak çalışan Murat Görler ile eşi Gülsüm Görler, 22 Haziran Pazar günü saat 01.30 sıralarında, evlerinin arkasındaki sokaktan gelen gürültü üzerine merak edip, buraya gitti. İki grup arasında kavga olduğunu gören çift, kavgaya karışan komşularını sakinleştirmeye çalıştı. İddiaya göre bu sırada olay yerinde bulunan polis ekipleri, sokakta bulunan kalabalığın evlerine dönmelerini istedi. Bir süre daha burada bekleyen ve bu nedenle tartaklandığını belirten Murat Görler, şunları söyledi: “Dağılmamızı isteyen polis sonra gelip tepki gösterdi ve tişörtümü yırttı. Ben de ona tepki gösterip bağırdım. Ardından diğer polisler üzerime yürüdü ve beni gözaltına almak istedi. Bu sırada bileğimden tutup duvara yasladılar. Karakola götürüldüm ve ifade verdim. Sağ bileğim çok ağrıyordu, hastaneye gittiğimde doktorlar kırıldığını söyledi. Polislerden şikayetçi oldum. Adli Tıp Kurumundan darp raporu aldım. Kolum alçıya alındı ve 44 gün rapor verildi”
Ayrıca kavgaya müdahale eden polislerin de görevlerini yapmalarına engel olup kendilerine hakaret ettiğini öne sürdükleri Görler’den şikayetçi olduğu belirtildi. Ayrıca Görler hakkında da ‘Görevli polise mukavemet’ suçundan işlem yapıldığı ifade edildi. (İzmir/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Zabıtadan seyyar satıcıya dayak iddiası

SONRAKİ HABER

Halkalı Gümrüğü’nde iş durduran eylem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa