29 Haziran 2014 23:11

Van’da İŞKUR işçisinin yeryüzü sofrası

Depremzede İŞKUR işçilerinin direnişi Ramazan ayında da devam ediyor. İşçiler iftarlarını direniş alanları olan Feqiye Teyran Parkı önünde kurdukları yeryüzü sofrasında peynir domates ve karpuz ile açıyorlar.

Van’da İŞKUR işçisinin yeryüzü sofrası
Paylaş

Depremzede İŞKUR işçilerinin direnişi Ramazan ayında da devam ediyor. İşçiler   iftarlarını direniş alanları olan Feqiye Teyran Parkı önünde kurdukları yeryüzü sofrasında peynir domates ve karpuz ile açıyorlar.

Gazetemize eylemlerinin amacını anlatan Van Yararına Çalışma Derneği Başkanı Ethem Altın, Ramazanla beraber birçok kesimin eylemlerinin biteceğini düşündüğünü ancak kesin bir sonuç alana kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirti.  

Altın  mücadelelerinin devam ettiğini ve kazanım elde edene kadar eylem alanlarını terk etmeyeceklerini göstermek için iftarlarını da burada açtıklarını belirtti. İftarlarını peynir domatesle açmalarını işçiler olarak ekonomik durumlarının zengin bir sofra kurmaya yetmediğini belirterek açıklayan Altın peynir domatesin bile kendileri için zengin sofrası olduğunu söyledi. (Van/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Cam işçisi tedirgin

SONRAKİ HABER

Bakan Yıldız: Elektrik ve doğalgaza zam yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...