25 Şubat 2011 23:06

13 kez farklı illere atanan Müdür

HÜKÜMET tarafından 12 kez farklı illere atanan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, 13.üncü kez Kars’a atandı. Her atamasından sonra mahkeme kararı ile görevine dönen Budak’ın son atamasının camialarını çileden çıkardığını belirten Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, eğitim çalı

13 kez farklı illere atanan Müdür
Paylaş

HÜKÜMET tarafından 12 kez farklı illere atanan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, 13.üncü kez Kars’a atandı. Her atamasından sonra mahkeme kararı ile görevine dönen Budak’ın son atamasının camialarını çileden çıkardığını belirten Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, eğitim çalışanlarını sürgün edenlerini şiddet ve nefretle kınadıklarını açıkladı.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yazılı bir açıklama yaparak, Erzurum Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak’a yapılanların hukukun üstünlüğünden dem vuranların mahkeme kararlarını tanımadıklarını vurguladı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik,  Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve tüm hükümetin Fevzi Budak’a karşı “takıntılı” olduğunu ifade eden Koncuk, hükümet tarafından devamlı sürgün edilen Budak’ın açtığı her davayı kazandığını ve yargı kararlarına rağmen yeniden sürgün edilmesinin “vicdansızlık” olduğunu ifade etti. Hukuku hiçe sayarak, eğitim çalışanlarının sürgün edilmesini şiddetle kınayan Koncuk, sürgünün her eğitimcinin başına gelebileceğini bu nedenle birlikte tepki koymak gerektiğini belirtti. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Patronlar işçinin cebinden geçiniyor

SONRAKİ HABER

'Git izini kaybettir'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...