17 Şubat 2011 02:07

Efes işçileri torbaya tepki gösterdi

İSTANBUL Haznedar Meydanı’nda Tek Gıda- İş Avrupa Yakası Şube Başkanlığı ve işçi temsilcileri iş cinayetlerini ve torba yasayı protesto ettiler.Efes fabrikası işçilerinin yoğun katıldığı basın açıklamasını Tek Gıda-İş Avrupa Şube Başkanı Muzaffer Dilek yaptı. Dilek açıklamasında işçi ölümlerinin sebebinin n

Efes işçileri torbaya tepki gösterdi
Paylaş

İSTANBUL Haznedar Meydanı’nda Tek Gıda- İş Avrupa Yakası Şube Başkanlığı ve işçi temsilcileri iş cinayetlerini ve torba yasayı protesto ettiler.
Efes fabrikası işçilerinin yoğun katıldığı basın açıklamasını Tek Gıda-İş Avrupa Şube Başkanı Muzaffer Dilek yaptı. Dilek açıklamasında işçi ölümlerinin sebebinin ne kaza ne de kader olduğunu,gerçekleşen ölümlerin iş cinayeti olduğunu belirterek “Davutpaşa’da meydana gelen patlamanın, Bursa’da 19 kişiye mezar olan maden faciasının, Tuzla Tersanelerinde meydana gelen işçi ölümlerinin, Ostim’deki patlamalarının sorumlusu kader değil buna kader diyenler ve çözümü kadere bırakanlardır” dedi.
Torba yasa geri çekilene kadar mücadelenin yükseltileceğini vurgulayan Dilek, sorumluları göreve çağırdı.
3 NİSANA DAVET
Eğitim Sen 1 No’lu Şube Yöneticisi Bülent Kepenek de,  Güneşli İkitelli bölgesinde mücadele eden sendikacılar, iş yeri temsilcileri ve işçilerin 3 Nisan 2011 tarihinde düzenleyecekleri işçi kurultayına katılım çağrısı yaptı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

“Hıncalım’ın suratını çok merak ediyorum”

SONRAKİ HABER

BMS Kocaeli’de grev kararını astı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...