19 Haziran 2014 21:28

Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Kolombiya gruptan çıkmayı garantiledi

FIFA 2014 Dünya Kupası, C Grubu mücadelesinde, Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Kolombiya, puanını 6 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi.

Fildişi Sahili\'ni 2-1 mağlup eden Kolombiya gruptan çıkmayı garantiledi
Paylaş

FIFA 2014 Dünya Kupası, C Grubu mücadelesinde, Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Kolombiya, puanını 6 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi.

FIFA 2014 Dünya Kupası, C Grubu mücadelesinde, Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Kolombiya, puanını 6 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi. Kolombiya, ilk maçta da Yunanistan'ı 3-0 mağlup etmişti.

Mücadeleye iki ekip de istekli başlarken, Kolombiya daha etkili atak yapan taraf oldu. İlk yarıda girilen pozisyonlar golle sonuçlanmadı ve taraflar 0-0'lık eşitlikle soyunma odalarına gitti.

İkinci yarıda da Kolombiya daha etkili olan taraf oldu. İlk gol 64. dakikada James Rodriguez'in ayağından gelirken bu golden 6 dakika sonra Kolombiya, Quintero'yla farkı 2'ye çıkardı. İki farklı üstünlüğü yakalayan Kolombiya rahatlayacak derken 73. dakikada Gervinho'nun golü geldi ve fark tekrar 1'e düştü.

Maçın geri kalanında başka gol olmadı ve Kolombiya 2-1 kazandığı Fildişi Sahili maçının ardından gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Fildişi Sahili 3 puanda kalarken, Japonya ve Yunanistan birer maçı eksik ve puansız 3. ve 4. sıradalar. (CİHAN)



 

ÖNCEKİ HABER

Samsun’da okul direnişi sürüyor

SONRAKİ HABER

Hekimlerden ASM’ler için ‘Acil’ uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...