25 Haziran 2011 09:44

Nusaybin’de polis saldırdı: bir kişi ağır yaralı

MARDİN’in Nusaybin ilçesinde önceki gün yapılan protesto eylemine polisin gaz bombalarıyla müdahalesi sonucu 56 yaşındaki Nezir Gecidibi başından ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Gecidibi, ambulansla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mardin Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alın

Nusaybin’de polis saldırdı: bir kişi ağır yaralı
Paylaş

MARDİN’in Nusaybin ilçesinde önceki gün yapılan protesto eylemine polisin gaz bombalarıyla müdahalesi sonucu 56 yaşındaki Nezir Gecidibi başından ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Gecidibi, ambulansla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mardin Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan Gecidibi’nin başının sol tarafına isabet eden gaz bombası nedeniyle 7 dikiş atıldı.

Durumu ağır olan Gecidibi hakkında ailesine bilgi veren doktorlar, Gecidibi’nin hayati tehlikesinin sürdüğünü ve uzun bir süre yoğun bakımda olacağını bildirdi.
Gaz bombasının 56 yaşındaki Nezir Gecidibi’nin kafasına isabet ettiği an fotoğraflanırken, Gecidibi’den geriye bir tespih, bir kalem, bir ayakkabı ve bir gaz bombası kaldı.

Binlerce kişinin yürüdüğü Nusaybin’deki polis müdahalesi Hınıs Caddesi’nde yaşanmıştı. (MARDİN)

ÖNCEKİ HABER

Dicle için eylemler sürüyor

SONRAKİ HABER

Kayıp yakınları seslerini yukseltiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...