18 Haziran 2014 14:58

Avrupa'ya gidecek son takım da belli oldu

UEFA Disiplin Kurulu'nun Sivasspor ve Eskişehirspor'u UEFA Avrupa Ligi'nden men etmesi, alınan kararı UEFA Tahkim Kurulu'nun da onaması sonrasında Avrupa'ya gidecek takımlar belli oldu. UEFA'nın Bursaspor ve Kardemir Karabükspor'a davet mektubu gönderdiği açıklandı.

Avrupa\'ya gidecek son takım da belli oldu
Paylaş

UEFA Disiplin Kurulu'nun Sivasspor ve Eskişehirspor'u UEFA Avrupa Ligi'nden men etmesi, alınan kararı UEFA Tahkim Kurulu'nun da onaması sonrasında Avrupa'ya gidecek takımlar belli oldu.

UEFA'nın Eskişehirspor ve Sivasspor'un yerine dün Bursaspor'a bir davet mektubu göndermişti. UEFA'nın dün aynı zamanda Kardemir Karabükspor'a da davet mektubu gönderdiği belirtildi. Kardemir Karabükspor Kulübü, resmi internet sitesinden bugün yaptığı açıklamada, UEFA'nın kendilerini Avrupa Ligi'ne davet ettiğini duyurdu.

Kardemir Karabükspor Kulübü'nün, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 17.06.2014 tarihinde kulübümüze gönderilen yazıda, Sivasspor ve Eskişehirspor'un cezalarının onanması durumunda Kardemir Karabükspor'un UEFA Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan katılacağı bildirilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze gönderilen yazının tam metni aşağıda yer almaktadır.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanlığı'na; UEFA tarafından federasyonumuza gönderilen 16.06.2014 tarihli yazıya istinaden, kulübümüz Kardemir Karabükspor'un UEFA Avrupa Ligi'ne 3. Eleme turundan itibaren katılabileceği ve bu katılımın, Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerimizin CAS'a yaptıkları başvuru sonucunun kesinleşmesi neticesinde oluşacağı bildirilmiştir. Konuyu bilgilerinize sunarız." (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

IŞİD\'e karşı Peşmergeye katılma kampanyası başladı

SONRAKİ HABER

Taşerona karşı 100 bin imza Meclis\'te

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa