17 Haziran 2014 14:41

'Pazar günü Soma’da buluşalım’

Türkiye Maden İşçileri Sendikası tarafından Pazar günü Soma'da, 'İşçi Cinayetlerine, Özelleştirmelere, Talan ve Taşeronlaşmaya Hayır Mitingi' düzenlenecek. Türk - İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi H. Hüseyin Karakoç, işçileri, duyarlı ve örgütlü demokratik kitle örgütlerini aileleriyle birlikte bu mitinge katılmaya çağırdı.

\'Pazar günü Soma’da buluşalım’
Paylaş

Türkiye Maden İşçileri Sendikası tarafından 22 Haziran 2014 Pazar günü Manisa’nın Soma ilçesinde, “İşçi Cinayetlerine, Özelleştirmelere, Talan ve Taşeronlaşmaya Hayır Mitingi”düzenlenecek. Türk - İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi H. Hüseyin Karakoç, işçileri, duyarlı ve örgütlü demokratik kitle örgütlerini aileleriyle birlikte bu mitinge katılmaya çağırdı.
Karakoç, yaptığı yazılı açıklamada, emeğin örgütlü gücü olan Türk - İş’e bağlı sendikaların Pazar günü Soma’da düzenlenecek mitinge geniş bir katılımla destek vereceğini bildirdi.
İzmir ve Manisa’daki işçileri, duyarlı ve örgütlü demokratik kitle örgütlerini de aileleriyle birlikte yanlarında görmek istediğini ifade eden Karakoç, şunları kaydetti: ‘’Türkiye Maden İşçileri Sendikası 22 Haziran 2014 Pazar günü 12.00’de başlayıp 16.00’da sona ermek üzere Ege Linyit İşletmeleri 216 Evler Sitesi önünde toplanıp 5 Yol mevkiindeki Madenci Anıtı önünde saygı duruşu yapıp ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Atatürk Caddesi’nden Cengiz Topel Meydanında işçiye hitap ederek son bulacak şekilde ‘İşçi Cinayetlerine, Özelleştirmelere, Talan ve Taşeronlaşmaya Hayır’ mitingi yapılacaktır. İzmir’deki işçiler, duyarlı ve örgütlü demokratik kitle örgütlerini Pazar günü piknik yerine Soma’da buluşmaya çağırıyoruz.” (İzmir/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Bahçeli: IŞİD Survivor yarışması mı düzenledi?

SONRAKİ HABER

Sorumluluk almadı muhalefete yüklendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...