25 Haziran 2011 08:55

Musa Anter Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı

2011 Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülü için başvurular başladı. Özgür Gündem ve Azadiya Welat’ın ortak düzenlediği yarışmaya 13 Eylül’e kadar başvuru yapılacak.Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülü’nün başvuru tarihi ve katılım koşull

Musa Anter Gazetecilik Ödülleri için başvurular başladı
Paylaş

2011 Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülü için başvurular başladı. Özgür Gündem ve Azadiya Welat’ın ortak düzenlediği yarışmaya 13 Eylül’e kadar başvuru yapılacak.

Musa Anter ve Özgür Basın Şehitleri Gazetecilik Ödülü’nün başvuru tarihi ve katılım koşulları açıklandı. 1993 yılından bu yana düzenlenen yarışmayı bu yıl Özgür Gündem ve Azadiya Welat gazeteleri ortak düzenleyecek. İki dilde yapılan yarışma, “Kürtçe haber”, “Türkçe haber”, “Fotoğraf” ve “Karikatür” olmak üzere dört dalda yapılacak. Yarışmada ayrıca Gurbetelli Ersöz Özel Ödülü verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri ise şöyle: “Kürtçe haber: Mizgîn Bîngol, Leyla Ayaz, Azîz Ogur, M. Alî Ertaş, M. Emîn Yildirim. Türkçe haber: Nadire Mater, Ertuğrul Mavioğlu, Fatih Polat, Berat Günçıkan, Hüseyin Aykol. Fotoğraf: Ramazan Öztürk, Gültekin Tetik, İsa Çelik, Çerkes Karadağ, Hacer Persidat. Karikatür: Tan Oral, Gülay Batur, Sarkis Paçacı, Halil İncesu.” Sonuçlar 15 Eylül’de açıklanacak. Ödüller 20 Eylül tarihinde düzenlenecek bir törenle sahiplerine verilecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Antalya’dan Hopa’ya destek

SONRAKİ HABER

‘Türkiye-İsrail ilişkileri ısınıyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa