25 Haziran 2011 07:39

18 yıl sonra yeniden motor dedi

TÜRK sinemasının efsane yönetmenlerinden Şerif Gören, 18 yıl ara verdiği sinemaya Necati Cumalı’nın 1960’lı yıllarda Türkiye’nin taşra bölgelerini anlattığı‘Ay Büyürken Uyuyamam’ adlı eserini uyarlayarak dönüyor.Şerif Gören’in oğlu Mehmet Gören’in kurduğu MG Prodüksiyon ad

18 yıl sonra yeniden motor dedi
Paylaş

TÜRK sinemasının efsane yönetmenlerinden Şerif Gören, 18 yıl ara verdiği sinemaya Necati Cumalı’nın 1960’lı yıllarda Türkiye’nin taşra bölgelerini anlattığı‘Ay Büyürken Uyuyamam’ adlı eserini uyarlayarak dönüyor.

Şerif Gören’in oğlu Mehmet Gören’in kurduğu MG Prodüksiyon adına çekilmesi planlanan sinema filminde, ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ adlı dizide ‘Cemile’ karakteriyle Ayça Bingöl, ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin ‘Nihal’ karakteri ile tanınan Hazal Kaya, ‘Issız Adam’ Cemal Hünal, ‘Geniş Aile’ dizinden Fırat Tanış, ‘İzmir Çetesi’ dizisinden Selin Şekerci ile Bülent Şakrak, ‘Hanımın Çiftliği’ dizisinden Hakan Boyan, Necip Memili ve aynı dizinin müziklerini yapan Mazlum Çimen’in yanı sıra Mehmet Esen, Serdar Yeğin, Asli Düşenkalkar, Yaşar Güner ve Umut Demirdelen gibi birbirinden ünlü isimler yer alacak.

Filmde rol alacak sanatçıların Gören’e vefa duygusu taşıdıkları için bu projede gönüllü olarak yer almak istedikleri kaydedildi. Dört başrol oyuncusunun görev yapacağı belirtilen filmde, başrol kadın ve erkek oyuncularının büyük bir sürpriz olduğu ve sır gibi saklandığı belirtildi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

GÖP basına tehdidi kınadı

SONRAKİ HABER

Fransa, Mona Lisa’yı vermedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...