15 Haziran 2014 08:19

İtalya, İngiltere'yi Marchisio ve Balotelli'nin golleriyle geçti

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası D Grubu maçında İtalya, İngiltere ile gruptaki ilk maçta karşı karşıya gelirken, İtalya, sahadan 2-1 galip ayrılarak açılışı 3 puanla yaptı. D Grubu'nda Uruguay'ı 3-1 yenen Kosta Rika averajla liderliğe otururken, İnglitere'yi 2-1 yenen İtalya ise 3 puan ve averajla ikinci sırada kendine yer buldu.

İtalya, İngiltere\'yi Marchisio ve Balotelli\'nin golleriyle geçti
Paylaş

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası D Grubu maçında İtalya, İngiltere ile gruptaki ilk maçta karşı karşıya gelirken, İtalya, sahadan 2-1 galip ayrılarak açılışı 3 puanla yaptı.

Manaus şehrinde bulunan Arane Amazonie stadyumundaki mücadelede hakem Björn Kuipers düdük çalarken, karşılaşmada İtalya'nın gollerini 35. dakikada Marchisio ve 50. dakikada da Balotelli attı. İngiltere'nin tek golünü ise 37. dakikada Sturridge kaydetti.

PRANDELLI: BALOTELLI'DEN DAHA FAZLA GOL BEKLİYORUM

İtalya milli takımı teknik direktörü Cesare Prandelli, sonuçtan memnun olduğunu ve Balotelli'den daha fazla gol beklediğini kaydetti. Maç sonrası basın toplantısında konuşan deneyimli teknik direktör Cesare Prandelli, İngiltere gibi güçlü bir ekibe karşı alınan galibiyetten memnun olduklarını ancak maçın sonuna 5 dakikalık uzatma eklenmesini absürt bulduklarını ifade etti. Prandelli, Buffon'un sakatlığında kaleyi koruyan Sırıgu'nun Buffon'u aratmadığını belirtirken Balotelli'den kaç gol beklediği sorusuna "Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Son vuruşlarda biraz daha gayret ederse çok daha fazlasını atacağına inanıyorum" dedi.

D Grubu'nda Uruguay'ı 3-1 yenen Kosta Rika averajla liderliğe otururken, İnglitere'yi 2-1 yenen İtalya ise 3 puan ve averajla ikinci sırada kendine yer buldu.

URUGUAY'A KOSTA RİKA ŞOKU

FİLDİŞİ SAHİLİ: 2 - JAPONYA: 1

FIFA 2014 Dünya Kupası C grubu maçında Fildişi Sahili takımı Japonya'yı 2-1 mağlup etti. Recife şehrinde bulunan Arena Pernambuco stadında oynanan maçta Şilili haken Enrique Osses düdük çalarken Fildişi Sahili'nin gollerini 16. dakikada Wilfred ve 66. dakikada Gervinho attı. Japonya'nın maçtaki tek golünü ise 16. dakikada Honda kaydetti. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Babalar Günü arifesinde eşini ve kızını öldürdü

SONRAKİ HABER

Doğu Ekspresi\'ne TIR çarptı: 1 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...