17 Şubat 2011 02:05

“Hıncalım’ın suratını çok merak ediyorum”

Turkuvaz Kitap’ın yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı kitap iki yazarından da habersiz basılmış. Nasıl mı olmuş? Nasılını Ayşe Özyılmazel’in “Sürpriiizzz!” başlıklı köşesinden öğreniyoruz: “Hıncalım’ın suratını çok merak ediyorum. Ne zaman mı? İkimizin kitabını eline a

“Hıncalım’ın suratını çok merak ediyorum”
Paylaş

Turkuvaz Kitap’ın yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı kitap iki yazarından da habersiz basılmış. Nasıl mı olmuş? Nasılını Ayşe Özyılmazel’in “Sürpriiizzz!” başlıklı köşesinden öğreniyoruz: “Hıncalım’ın suratını çok merak ediyorum. Ne zaman mı? İkimizin kitabını eline aldığı zaman tabii.
Ne kitabı mı? “Eski Aşklar Yeni Aşklar” kitabı. Valla aslında bu proje bana da sürpriz oldu. Hıncal’ın Yasemin’i, benim Yasemin Ablam Turkuvaz Kitap’la el ele vermişler. Hıncalım’ın ve benim aşk yazılarımızı toplamışlar.
Sonra yazıların içinden aşkla, ilişkilerle, yalnızlıkla, ayrılıkla ilgili cümleleri alıp “Hıncal-Ayşe” kitabı hazırlamaya karar vermişler. Ben yeni albümüm peşinde tık nefes koşarken aldım haberi. Dedim “Yaşasın, bana bundan ala ‘Sevgililer Günü’ hediyesi olur mu? Ustamla aynı kitapta yer almaktan daha büyük bir gurur, mutluluk olur mu?​”

ÖNCEKİ HABER

Seviyor sevmiyor, seviyor sevmiyor…

SONRAKİ HABER

Efes işçileri torbaya tepki gösterdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...