07 Haziran 2014 17:53

Madenci heykeline çevre düzenlemesi

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Ankara’da Kızılay Olgunlar Sokak girişinde bulunan Madenci Heykeli’nin bakım ve çevre düzenlemesi ile ilgili bir çalışma başlattı.

Madenci heykeline çevre düzenlemesi
Paylaş

Genel  Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Ankara’da Kızılay Olgunlar Sokak girişinde bulunan Madenci Heykeli’nin bakım ve çevre düzenlemesi ile ilgili bir çalışma başlattı.

GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, 5 Haziran 2014 tarihinde Ankara’da çeşitli görüşmeler ve incelemeler yaptı. Sarıçam, Madenci Heykeli’nin bulunduğu Olgunlar Sokak’ta heykelin çevre düzenlemesi ile ilgili Çankaya Belediyesi Fen İşleri yetkililerinden bilgi aldı. Heykeli yapan Heykeltıraş Metin Yurdanur’u da atölyesinde ziyaret eden Sarıçam, heykelle ilgili yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi, görüşünü ve iznini aldı. Heykeltıraş Yurdanur, atölyesinde bulunan maden işçilerini simgeleyen heykel çalışmaları hakkında da Sarıçam’a bilgi verdi. Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazif Kaya, “Madenci Heykeli’nin çevre düzenlemesini yapıyoruz. Sürekli bakımını sağlayacağız. Tahrip olan çevre eklentilerini yeniledik. Işıklandırmasıyla ilgili çalışmaları da yapacağız. Genel Maden İşçileri Sendikasına duyarlılığı için teşekkür ediyoruz” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Evlere kapandık ama nereye kadar?

SONRAKİ HABER

Biz dayanışmayı iyi biliriz!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...