24 Haziran 2011 08:06

Arsinli gençler Santa’da buluşuyor

ARSİNLİ gençler, Trabzon’un tarihi mekanlarından Santa harabelerinde buluşacak. Genç Arsinliler Derneği ve Arsinspor Taraftarlar Derneği öncülüğünde düzenlen geziye çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.Genç Arsinliler Derneği Başkan Vekili Kemal Özdemir, dernek olarak yaz etkinlikleri çerçevesinde

Arsinli gençler Santa’da buluşuyor
Paylaş

ARSİNLİ gençler, Trabzon’un tarihi mekanlarından Santa harabelerinde buluşacak. Genç Arsinliler Derneği ve Arsinspor Taraftarlar Derneği öncülüğünde düzenlen geziye çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

Genç Arsinliler Derneği Başkan Vekili Kemal Özdemir, dernek olarak yaz etkinlikleri çerçevesinde bir dizi faaliyet planladıklarını söyledi.

Bu faaliyetlerle hem gençler arasındaki sosyal iletişimi geliştirmek, hem de bölgenin tarihi ve turistik mekanlarını tanıtmayı hedeflediklerini anlatan Özdemir, arkeolog, şehir plancısı, harita mühendisi, turizm uzmanı, mimar, doktor ve araştırmacı yazardan oluşan “Santa Gönüllüleri” grubunun Santa harabeleriyle ilgili bir çalışma yaptığını söyledi.

Özdemir, tarihi mekanla ilgili hazırlanan çalışmanın kitap haline getirileceğini ifade etti.

Geleneksel hale getirmeyi planladıkları Santa gezisini bu yaz da yapacaklarını kaydeden Özdemir, 26 Haziran Pazar günü gerçekleştirecekleri etkinliği Arsinlileri beklediklerini sözlerine ekledi. (TRABZON)

ÖNCEKİ HABER

UNESCO Haliç Metro köprüsüne onay verdi

SONRAKİ HABER

Geri dönülmez tahribatları kimin yaptığı belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...