01 Haziran 2014 10:30

İnşaatın 5. katından düşen işçi öldü

Karabük’te, inşaatın 5’inci katında beton dökerken dengesini kaybeden 23 yaşındaki Orhan Gönültaş, 15 metre yükseklikten düşerek öldü. Siirt-Eruh karayolunda ise tarım işçilerini taşıyan minibüs ile bir pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

İnşaatın 5. katından düşen işçi öldü
Paylaş

Karabük’te, inşaatın 5’inci katında beton dökerken dengesini kaybeden 23 yaşındaki Orhan Gönültaş, 15 metre yükseklikten düşerek öldü.

Olay, 100’üncü Yıl Mahallesi 1064 Nolu Sokak’ta dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 5 katlı binanın en üst katında beton döken işe 3 gün önce başlayan Orhan Gönültaş, dengesini yitirince 15 metre yükseklikten toprak zemine düştü. Ağır yaralanan Gönültaş, diğer işçiler tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Gönültaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 saat sonra öldü. İnşaatta inceleme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)


TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS KAZA YAPTI

Siirt-Eruh karayolunda tarım işçilerini taşıyan minibüs ile bir pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

Siirt'te dün akşam saatlerinde Siirt-Eruh karayolunda meydana gelen kazada, 3 çocuk 8 kişi yaralandı. Tarım işçilerini taşıyan Mahmut Yılmaz (38) yönetimindeki 56 D 0124 plakalı minibüs ile Mehmet Sait Avanaş (40) idaresindeki 72 DS 573 plakalı pikapla çarpıştı.

Kazada, sürücüler Yılmaz ve Avanaş ile araçlarda bulunan Mizgin Pişkin (14), Ayşe Aydan (14), Halime Aydan (15), Evin Aşkara (20), Besna Pişkin (54) ve Besna Özdemir (73) yaralandı.

Yaralılar, Siirt'teki hastanelerde tedavi altına alındı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul\'da yağmurun etkisi sürüyor, uçak seferleri iptal!

SONRAKİ HABER

HDP heyeti İmralı\'ya hareket etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...