31 Mayıs 2014 23:04

Sırt çantalı polislerden Evrensel muhabirine taciz!

Gezi direnişinin yıl dönümü nedeniyle Taksim'de yığınak yapan polis arasında yer alan 'sırt çantalı' sivil polisler, Evrensel Muhabiri Sinem Uğurlu'ya sözlü tacizde bulundular.

Sırt çantalı polislerden Evrensel muhabirine taciz!
Paylaş

Gezi direnişinin yıl dönümü nedeniyle Taksim'de yığınak yapan polis arasında yer alan 'sırt çantalı' sivil polisler, Evrensel Muhabiri Sinem Uğurlu'ya sözcü tacizde bulundular.

Polis'in bir vatandaşı göz atlına aldığı anı kamerayla kaydeden Uğurlu'nun yanından geçen bir polis, "Çek çek, ben de seni çekeyim facebook'a koyarım" derken bir polis Uğurlu'nun kamerasına dirsek attı, diğeri de copuyla kamerasına vurdu ve "Güzel güzel çek vatandaşını' dedi. Olay sırasında Sinem Uğurlu'nun üzerinde "Press" yazan tişört bulunuyordu.

SIRT ÇANTALI POLİSLER!

Gezi Parkı direnişinin yıl dönümü sebebiyle binlerce polis tarafından ablukaya alınan Taksim'de sivil ve tek tip sırt çantası takarak gruplar halinde sokaklarda dolaşan sivil polisler dikkat çekiyor. Copları sırt çantalarına sığmayan polislerin fotoğrafları sosyal medyaya düşmüştü. Taksim'de görevlendirilen sırtlarında tek tip sırt çantası bulunan sivil polislerin görüntüsü ise dikkat çeken başka bir ayrıntı. Tek tip sırt çantası takan, gizlemeye çalıştıkları copları çantaların ucundan görünen sivil polislerin fotoğrafları sosyal medyada da "Polisin Taksim kreasyonu" şeklinde espri konusu yapıldı. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İşçilerin arasına otomobil daldı: 2 ölü, 1 yaralı

SONRAKİ HABER

Santiago yolu Camino de Santiago

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...