26 Mayıs 2014 14:58

CHP'li Tarhan: Başbakan kalpsiz

CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Mazereti var asabidir başbakan" diyerek eleştiride bulundu.

CHP\'li Tarhan: Başbakan kalpsiz
Paylaş

CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Mazereti var asabidir başbakan" diyerek eleştiride bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın, Gezi olayları sırasında başına gaz fişeği isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan için 'ölmüştür geçmiştir' sözlerini eleştiren Tarhan şöyle konuştu:
"Hiçbir insani değerde yuhalatılmaz ölü çocuklar. On beş yaşında katledilen bir çocuk için meydanlarda 'ölmüştür geçmiştir' diye haykıran birinin asabı bozuk değil, kalpsizdir. Hatta o Mısırlı Esma'nın ölümüne ağlarken de kalpsizdi aslında. Ölenler çıkarlarına hizmet ettiğinde 'can'dılar sadece. Somali'ye uçak doldurup sefalet turizmi yaparken, Soma'yı ise 'fıtratına' yükleyip 301 cana dahi nerdeyse 'ölmüştür, geçmiştir' derken de kalpsizdi aslında. Kalbi olan, kendisi öldüğünde, sevdikleri öldüğünde, kalanların bu sözlerini hatırlayıp arkasından söylemesini ister mi hiç? Görünen o ki zirvede yapayalnız, kalpsiz, asabi ruhiyatı bozulmuş bir adamın egemenliğini baskıyla korumaktan başka bir şey kalmamış ellerinde. Aman dikkat. Asabi ruhiyatı bozulmuş bir adamın baskıyla da yetinmeyip, kardeşi kardeşe düşman etme yöntemlerine dair belirtiler dolanıyor etrafta.” (ANKARA)
 

ÖNCEKİ HABER

Soma\'da işçiler TKİ müdürünün de istifasını istedi

SONRAKİ HABER

Soma greviyle işten çıkarılan işçilerin direnişi sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...