23 Haziran 2011 10:27

Almanya’da yağmur ve fırtına etkili oldu

ALMANYA’da şiddetli yağış ve fırtına yüzünden iki kişi ağır yaralandı, maddi hasar meydana geldi. Özellikle Baden-Württemberg, Bavyera, Hessen, Thüringen, Saksonya-Anhalt, Saksonya ve Brandenburg eyaletlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, bazı evlerin çatılarının çökmesine, bodrum katlarının ve çok sayıda

Almanya’da yağmur ve fırtına etkili oldu
Paylaş

ALMANYA’da şiddetli yağış ve fırtına yüzünden iki kişi ağır yaralandı, maddi hasar meydana geldi. Özellikle Baden-Württemberg, Bavyera, Hessen, Thüringen, Saksonya-Anhalt, Saksonya ve Brandenburg eyaletlerinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına, bazı evlerin çatılarının çökmesine, bodrum katlarının ve çok sayıda caddenin sular altında kalmasına neden oldu.

Tarlaların da sular altında kaldığı ve ağaçların devrildiği fırtına sırasında Bavyera eyaletinde bir kişinin, bir ağacın evinin üzerine yıkılması sonucunda ağır yaralandığı, Baden-Württemberg eyaletinde de bir kadının kendisine bir nesnenin çarpması sonucunda ağır yaralandığı bildirildi.

Otomobilinin üzerine ağaç devrilen kadının da itfaiyenin yardımıyla aracından çıkartıldığı, kadının olaydan yara almadan kurtulduğu kaydedildi.

Saksonya ve Saksonya-Anhalt eyaletlerinde elektrik hatlarına yıldırım çarpması ve ağaçların devrilmesi sonucunda yaklaşık 50 bin kişinin bir süre elektriksiz kaldığı belirtildi. Frankfurt havaalanında da fırtına yüzünden bazı seferlerde gecikme olduğu ifade edildi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

MEKTUP:Çok mu şey istiyorum bu hayattan?

SONRAKİ HABER

Kaddafi NATO’yu tehdit etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...