23 Mayıs 2014 17:54

Okmeydanı'nda yaşamını yitiren yurttaşın kimliği belirlendi

İstanbul Okmeydanı'nda dün çıkan olaylarda yaşamını yitiren ancak kimliği tespit edilemeyen vatandaşın 1972 Giresun doğumlu Ayhan Yılmaz olduğu tespit edildi.

Okmeydanı\'nda yaşamını yitiren yurttaşın kimliği belirlendi
Paylaş

Habertürk'ün haberine göre İstanbul Okmeydanı'nda dün çıkan olaylarda yaşamını yitiren ancak kimliği tespit edilemeyen vatandaşın 1972 Giresun doğumlu Ayhan Yılmaz olduğu tespit edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü dün akşam devam eden ve 1 kişinin ölümü, 7 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin bugün bir açıklama yapmıştı. Açıklamada ölüm ve yaralamalara neden olan parça tesirli bombaların dışında, 5 ses bombası ile 2 parça etkili bomba daha kullanıldığı belirtilmişti.

Emniyet açıklaması şöyle: "Dün akşam saatlerinde Okmeydanı Şark Kahvesi bölgesinde meydana gelen patlama sonucu 1 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 1 vatandaşımız ile 7 emniyet görevlisinin yaralanmasına yol açan yerde, illegal örgüt mensuplarınca güvenlik güçlerine yönelik patlayan parça basınç etkili bombaların haricinde, ayrıca 5 adet ses bombası ve 2 adet ise atılıp patlamayan parça basınç etkili bomba daha kullanılmıştır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

\'Marmaray için önlem alınsın\'

SONRAKİ HABER

\'Başka Alto\'lar ölmesin\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...