23 Mayıs 2014 06:00

Engelleri tiyatro ile aştılar

Engelli bireylerin her alanda olmaları gerektiğine inanan Yön Sanat Atölyesi, 18 Mayıs 2014 saat 17.00 de Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonunda sahnelenen “Kamyon” oyunu ile toplumda var olduklarını ifade ettiler.

Engelleri tiyatro ile aştılar
Paylaş

Engelli bireylerin her alanda olmaları gerektiğine inanan Yön Sanat Atölyesi, 18 Mayıs 2014 saat 17.00 de Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonunda sahnelenen “Kamyon” oyunu ile toplumda var olduklarını ifade ettiler. Toplumdaki engellilik algısını değiştirmeyi hedefleyen Yön Sanat Atölyesi, bugüne dek sahnelendiği 110 oyun ile 25 bin kişiye ulaştığını belirttiler.
Atölye Devlet Tiyatro Oyuncusu Turgay Tanülkü’ye kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı da “Onur Ödülü”ne layık gördüler ...

ENGELLİLER “KAMYON”U SOMA İÇİN SÜRDÜ

Yön Sanat Atölyesi tarafından hazırlanan ve yoğun katılımın olduğu Kamyon adlı oyun, Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda Soma için sahnelendi.  Tiyatrocular Nazım İriç, Mustafa Türker, Güven Arslan, Utku Ak, Osman İlhan, Fatma Ataş, Aslan Üre ve Aytaç Işık’ın yer aldığı oyunun gelirleri Soma’daki maden faciası mağdurlarına bağışlandı.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Aşiyan ‘21’i madencilere adadı

SONRAKİ HABER

Anlatılmayan hikayeler Mardin’de

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...