23 Haziran 2011 05:07

Dicle'nin avukatları YSK'ya başvurdu

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Diyarbakır Milletvekili Hatip Dicle'nin vekilliğinin düşürülmesi ardındın avukatlar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) kararın düzeltilmesi için başvurdu.Milletvekilliği düşürülen Hatip Dicle ile ilgili alınan kararın yeniden gözden geçirilmesi için avukat

Dicle'nin avukatları YSK'ya başvurdu
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku Diyarbakır Milletvekili Hatip Dicle'nin vekilliğinin düşürülmesi ardındın avukatlar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) kararın düzeltilmesi için başvurdu.

Milletvekilliği düşürülen Hatip Dicle ile ilgili alınan kararın yeniden gözden geçirilmesi için avukatlar, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvuruda bulundu. YSK tarafından verilen karara itiraz hakkı bulunmadığı için kararın gözden geçirilmesi talebinde bulunan Hatip Dicle'nin avukatı Levent Kanat, Dicle ile ilgili karar düzeltme istemine ilişkin dilekçeyi YSK'ya sundu. Dilekçede, ''YSK kararının yeniden gözden geçirilmesi, Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne yapılan itirazın sonuçlanmasının beklenmesi'' talepleri yer aldı. (Diyarbakır/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Dicle krizinde AKP parmağı

SONRAKİ HABER

Elazığ'da 5,4 büyüklüğünde deprem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...