19 Mayıs 2014 17:34

Başbakanlık Çağrı Merkezi oy için Ağrılıları arıyor!

AKP, Ağrı’da 1 Haziran’a ertelenen yerel seçime kısa süre kala devlet imkanlarını seferber etti. Başbakanlık Çağrı Merkezinde Ağrılıları telefonla arayan kişiler, seçimlerde AKP adayının desteklenmesini istiyor.

Başbakanlık Çağrı Merkezi oy için Ağrılıları arıyor!
Paylaş

AKP, Ağrı’da 1 Haziran’a ertelenen yerel seçime kısa süre kala devlet imkanlarını seferber etti. Başbakanlık Çağrı Merkezinde Ağrılıları telefonla arayan kişiler, seçimlerde AKP adayının desteklenmesini istiyor.

İddiaya göre Başbakanlık Çağrı Merkezinden 0545 453 75 43 numaralı telefonla Ağrılıları arayan kişi, “Biz Ankara’dan Başbakanlık Çağrı Merkezinden arıyoruz. Bilindiği gibi 1 Haziran’da Ağrı’da seçim var. Başbakanımızın selamları var. Bizi yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyoruz” diyor. Söz konusu telefondan aranan Ağrılılardan H.K, “Ben telefondakine ‘Biz belediye başkan adayını eleştiriyoruz. Ağrı’ya hiçbir şey yapmadı’ dedim. O da bana ‘Bizler de eleştiriyoruz ama fırsat verirseniz Sayın Başbakan kendisi bu eksiklikler üzerinde duracak. Adayımız Sayın Aslan’a güvenmeyebilirsiniz ama Başbakana güvenin’ dedi” şeklinde konuştu.

AKP’NİN ADAYI ERDOĞAN!


Ağrı’yı yıllarca yöneten ve Ağrılıların hizmet vermediği için tepki gösterdiği AKP’li aday Hasan Aslan’a kentte tepki büyük. AKP seçmeni daha Aslan’ı eleştiriyor ve ‘Biz oyumuzu ona değil, Başbakana veriyoruz’ diyor. Seçim çalışmaları kapsamında birçok caddesine AKP flamaları asılan kentte Başkan Adayı Hasan Aslan’ın fotoğrafları yerine de Başbakan Erdoğan’ın fotoğrafları asılıyor.

ERONAT, HATİP DİCLE İSMİNİ DUYUNCA KAÇTI

Ağrı’da seçim çalışmalarını yoğunlaştıran AKP, bazı bakan ve milletvekillerini dönüşümlü olarak Ağrı’ya gönderiyor. Önceki gün Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat’la birlikte Batı Kent Mahallesi’ndeki TOKİ’lerde yaşayanları ziyaret eden AKP’liler tepkiyle karşılandı. Üzerinde AKP amblemleri olan yazma ve başörtüsü dağıtan Oya Eronat kendisini tanıtınca bir kadının ‘Siz Hatip Dicle’nin yerini gasbeden milletvekilli değil misiniz? Utanmıyor musunuz, hâlâ gelip oy istiyorsunuz” tepkisiyle karşılaştı. Bunun üzerine Eronat ve beraberindekiler mahalleden ayrıldı.

HÜDA-PAR SEÇİME GİRMEYECEK Mİ?


Ağrı’da AKP cephesinde bunlar yaşanırken, bölgenin her yerinde, hatta BDP’nin yüzde 92 oy aldığı Lice’de dahi seçimlere giren, HÜDA-PAR’ın herhangi bir çalışma yürütmemesi, ‘HÜDA-PAR seçimde AKP’yi destekleyecek’ yorumlarına neden oldu. (Ağrı/DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Ege Üniversitesi\'nde 24 öğrenci gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

‘Van’da sorun yok’ diyen Başbakana duyurulur!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...