14 Mayıs 2014 09:16

Marmaray'da seferler 1 saat durdu

İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferlerin 1 saat boyunca yapılamadığı belirtildi.

Marmaray\'da seferler 1 saat durdu
Paylaş

İstanbul'un iki yakasını denizin altından birleştiren Marmaray'da Üsküdar-Sirkeci yönünde çift yönlü olarak seferlerin yapılamadığı belirtildi.

Sabah saatlerinde Marmaray'ı kullanarak işe gitmek isteyenler kötü bir sürprizle karşılaştı. Seferlerin yapılamadığını belirten görevliler, trenlerdeki yolcuları da indirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Komuta Kontrol Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Marmaray seferlerinin çift yönlü olarak enerji kesintisi nedeniyle yapılamadığı belirtildi.

TCDD Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, "Bugün saat 07.20’de Ayrılıkçeşmesi İstasyonu'nda bulunan elektrik ayırıcısındaki arıza nedeniyle Marmaray seferleri durdurulmuştur. Bütün sistemin emniyet ve güvenliği kontrol edildikten sonra saat 08.20'de trenler normal tarifeli seferlerine yeniden başlamıştır" denildi. (CİHAN/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Soma\'da maden katliamı (Canlı yayın)

SONRAKİ HABER

16 Emniyet Müdürü merkeze çekildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...