13 Mayıs 2014 13:25

Sterling saçmalamaya devam ediyor

Irkçılık sebebiyle NBA’den men edilen Los Angeles Clippers’ın sahibi Donald Sterling, “Özür dilerim. Ben bir ırkçı değilim. Beni affedin” açıklamalarının ardından skandal demeçler vermeye devam etti.

Sterling saçmalamaya devam ediyor
Paylaş

Irkçılık sebebiyle NBA’den men edilen Los Angeles Clippers’ın sahibi Donald Sterling, “Özür dilerim. Ben bir ırkçı değilim. Beni affedin” açıklamalarının ardından skandal demeçler vermeye devam etti. CNN’de Pazartesi günü yayımlanan röportajda Sterling, 1991’de HIV testi pozitif çıkan Magic Johnson için “Adam AIDS. Bu bizim saygı duyacağımız ve çocuklarımıza anlatacağımız tipte bir insan mı? Bence kendinden utanmalı” dedi.

Konu üzerine NBA’den yapılan açıklamada ise Sterlin’e bir kez daha tepki gösterildi ve Magic Johnson’dan özür dilendi. Magic Johnson ise “Sterling’den çok muazzam NBA Playoff’una dair konuşmayı tercih ederim” dedi.

Sterling, medyaya sızdırılan ırkçı konuşmasında sevgilisi V. Stiviano’ya Magic Johnson’la fotoğraf çektirip Instragram’a yüklediği için “Siyah insanlarla yakınlık kurup bunu yayınlamak istemen beni çok rahatsız ediyor. Bunu yapmak zorunda mısın” sözleriyle tepki gösteriyordu.

Öte yandan Los Angeles Clippers koçu Doc Rivers, Sterling’in CNN’deki “Ben ırkçı değilim” sözlerinin bir özür olmadığını açıkladı. Rivers, Sterling’in Magic Johnson’a ilişkin sözlerine de tepki gösterdi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya, ABD’den rövanşı aldı

SONRAKİ HABER

Kadın cinayetine müebbet istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...