11 Mayıs 2014 19:00

Darıca’da coşkulu gençlik şöleni

Darıca Barış ve Demokrasi Partisi gençlik meclisi gençlik şöleni düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı şölene HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de katıldı.

Darıca’da coşkulu gençlik şöleni
Paylaş

Kocaeli Darıca Barış ve Demokrasi Partisi gençlik meclisi gençlik şöleni düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı şölene HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de katıldı.

Yerel seçim sürecinde Kocaeli’nin Dilovası ilçesine geldiklerini  fakat Darıca’ya gelme fırsatı bulamadıklarını belirten Önder bu şölen vesilesiyle Darıca halkıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yerel seçimlerde halkın iradesinin sağa sola çekmeye çalışıldığını belirten Önder, “Ülkeyi kutuplaştırdılar. Bir yandan AKP’nin baskıcı zulme dayalı politikaları, bir yanda bu iktidardan kurtulalım da ne olursa olsun diyen muhalefet halkın kafasını karıştırdı. Ama ne mutlu ki Darıca halkına, Darıca’da HDP Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldı” dedi. PKK Lideri Abdullah Öcalan’dan “Size selam getirdim” diyen Önder, “Sizlerin selamını da ona götüreceğim” dedi.

BDP Darıca İlçe Başkanı Hasan Gökçe’de ana dilinde konuşma yaparak gençleri selamladı. Halay ve marşlarla coşkunun hiç azalmadığı şölen sanatçı Halit Bilgiç’in konseri ile devam etti. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Akademisyene ceza için çok uğraşmışlar!

SONRAKİ HABER

Roboski\'de anneler evlatlarına çiçek verdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...